OM OS

Vidste du, at FullSurveys er den første samler af forskningspaneler i verden? Kun hos os kan du få adgang til de bedste paneler i et sted. Det lader dig få mange flere invitationer til deltagelse i undersøgelser end ved registrering i et enkelt panel.

FLERE PANELER = FLERE INVITATIONER = STØRRE INDTÆGTER

I vores samler kan alle brugere tjene flere gange så meget og hurtigt som i de fleste traditionelle paneler. Vi giver dig fuld kontrol over hele processen. Du har nem adgang til alle undersøgelser du har udfyldt, alle aktuelle respondent invitationer og alle indtægter i enkelte paneler.

Vi kan tilbyde dig mulighed for at give din mening om produkter og tjenester fra hele verden.

FullSurveys er et globalt værktøj der lader dig nemt navigere i undersøgelsesbranchen. Integreret i vores panelsystem er kun troværdige firmaer – det giver dig garanti, at du vil blive udbetalt for udfyldning af undersøgelser. Alt du har brug for er en internetforbindelse og en computer eller mobilenhed. Undersøgelser udfylder du online. Du kan selv bestemme, hvilke undersøgelser du vil deltage i – vi vil sørge for at forberede individuelle tilbud justerede til dine interesser.

Ved fast acceptering af invitationer få du ret til garanterede indtægter. Det betyder, at en hver undersøgelse giver dig ren fortjeneste (detaljerede informationer om indtægter kan findes i indtægter sektionen).

Vi respekterer din tid! Vi respekterer dine udtalelser!

Oprettelse af samleren er et resultat af vores store erfaring med paneloprettelse, paneldeltagersansættelse og skabning af undersøgelsesprojekter. Vi kan garantere ikke kun højere indtægter, men også sikkerhed. Dine data bliver bearbejdet med bevarelse af de højeste standarder og alle undersøgelsesvar bliver anonyme. Du kan også altid slette din profil fra vores system. Hvis du vil tjene et tilfredsstillende beløb fra deltagelse i markedsundersøgelser og stadig kunne bruge et nemt system, opret en konto nu.

FullSurveys – en global samler af undersøgelsespaneler!