FAQ

Spørgeskemaer

 1. Hvad bruger man de spørgeskemaer, som jeg udfylder, til?

Vi gennemfører undersøgelser efter bestilling fra marketingsbureauer, der specialiserer sig i offentlig meningsmåling. Spørgeskemaerne bruges af leverandører af forskellige varer og tjenesteydelser til at vurdere markedsbehov og reaktioner på deres produkter. På den måde får de mulighed for at forbedre kvaliteten og tilpasse tilbuddet til forbrugernes forventninger og behov. Ved at udfylde spørgeskemaer indgår du som et meget vigtigt led i markedsføringskæden og har direkte indflydelse på de førende producenters tilbud på markedet.

 1. Skal jeg installere noget specielt software for at kunne udfylde spørgeskemaer? Kræver det særlige kundskaber?

Spørgeskemaer er opbygget med udgangspunkt i, at de skal være så nemme at udfylde som muligt. Når du har klikket på det tilsendte link, bliver skemaet med en række spørgsmål åbnet – det eneste, du har brug for, er adgang til internettet og en browser. Systemet fører dig igennem skemaet – du svarer på det første spørgsmål og går direkte videre til de næste, det ene efter det andet. Spørgsmålene kan være formuleret på forskellige måder – der kan findes kun ét muligt svar, og så er det nok at markere svaret, men der kan også være flere mulige besvarelser – i det tilfælde skal du markere det antal svar, som er anført i vejledningen. Der kan tillige være tale om valg af præference, og så skal du vælge det svar, som du er mest enig i/synes passer bedst. Endelig kan der også være åbne spørgsmål, som man skal indtaste sit svar på i det relevante felt. Hvis du laver en fejl eller glemmer at svare på et spørgsmål, får du udtrykkeligt besked om, hvad du skal gøre. Når du har gennemført spørgeskemaet får du en meddelelse om, hvorvidt det er udfyldt korrekt.

 1. Er det kun muligt at udfylde spørgeskemaer på computeren?

FullSurveys systemet er opbygget sådan, at det skal fungere mest bekvemt for dig. Du kan udfylde spørgeskemaer på stationære og bærbare computere, alle tablet og smartphone modeller. Det er nok at klikke på linket til undersøgelsen – som du får pr. mail – på den valgte maskine med adgang til internettet.

 1. Hvordan får jeg at vide, at jeg kan deltage i en undersøgelse?

Vi sender indbydelser til at udfylde spørgeskemaer pr. mail – det er nok, at du tjekker din mailbox.

 1. Kan jeg vende tilbage til et spørgeskema, som jeg er begyndt at udfylde?

Hvis du får et problem med computeren, der opstår en strømafbrydelse eller der sker noget vigtigt og du bliver nødt til at afbryde udfyldningen, kan du vende tilbage til spørgeskemaet på et hvilket som helst tidspunkt. Dine besvarelser bliver løbende gemt i vores database og når du vender tilbage til det, åbner det sig præcist der, hvor du sluttede – det er nok, at du igen klikker på det tilsendte link. Du skal bare være opmærksom på fristen på at gennemføre undersøgelsen – hvis du overskrider den, vil du desværre ikke længere kunne vende tilbage til dit spørgeskema.

 1. Hvordan vælger man respondenter til de enkelte undersøgelser?

Under registreringen udfylder du et kort formular. På den måde får vi oplysninger om dig og dine præferencer. På baggrund af disse oplysninger vælger vi spørgeskemaer, som kan være interessante for dig. Vi belønner din aktivitet – jo flere spørgeskemaer du har udfyldt, desto flere indbydelser vi sender til dig.

 1. Hvor ofte får jeg mulighed for at deltage i undersøgelser?

Det er svært at sige og afhænger af, hvilke respondenter vi har brug for i forbindelse med det konkrete spørgeskema. Det kan være, at du vil modtage indbydelser mange gange på en måned, men det kan også foregå med større mellemrum.

 1. Er jeg forpligtet til at udfylde alle spørgeskemaer, som jeg bliver tilsendt?

Det er du overhovedet ikke. Selvfølgelig opfordrer vi dig til at være aktiv, men du har ingen pligt til at deltage i undersøgelser. Det er dig, der bestemmer, hvilke spørgeskemaer du vil udfylde, og hvilke af dem du ikke er interesseret i.

 1. Det er meget længe siden jeg har modtaget den sidste indbydelse til at deltage i en undersøgelse, hvorfor?

Sandsynligvis bliver vores beskeder opfattet som spam af din e-mailserver. Tjek din spam-mappe (uønsket mail) og ændr indstillingerne – tilføj adressen admin@cintindex.com til din adressekartotek – så vil den ikke blive filtreret fra.

 1. Hvor mange personer deltager i de enkelte undersøgelser; bliver alle spørgeskemaer udfyldt af alle registrerede respondenter?

Vi gennemfører meningsmåling for vores kunder og spørgeskemaerne vedrører forskellige produkter og tjenesteydelser. Vi vælger respondenter til den konkrete undersøgelse på baggrund af oplysninger, der blev opgivet under registreringen. Vi har profilerede spørgeskemaer, der retter sig mod kvinder, mænd, personer i forskellige aldersgrupper, osv.

 1. Jeg blev inviteret til at udfylde et spørgeskema, men da jeg klikkede på linket, fik jeg besked om, at antallet af deltagere var blevet overskredet. Hvad betyder det?

Til hver undersøgelse indbyder vi et antal respondenter, der er større end faktisk nødvendig. Det er vi nødt til at gøre for at sikre, at vi indsamler den påkrævede mænge data. Desværre er vi ikke i stand til at forudse, hvor mange personer faktisk vil udfylde spørgeskemaet. Denne gang var andre indbudte respondenter hurtigere end dig. Bare rolig, næste gang bliver det din tur.

 1. Jeg blev inviteret til at udfylde et spørgeskema, men da jeg svarede på nogen spørgsmål, fik jeg besked om, at jeg ikke svarede til kriterier for målgruppen. Hvorfor skete det?

Respondenter bliver valgt på baggrund af data i deres profiler. I hvert spørgeskema er der dog tillige et sæt spørgsmål, der igen verificerer, om den enkelte deltager faktisk passer ind i den ønskede målgruppe. Det sker, at systemet vælger en respondent til den konkrete undersøgelse, men, når denne har svaret på nogen spørgsmål, viser det sig, at det alligevel var en fejl. I det tilfælde bliver undersøgelsen afbrudt og, hvis systemet finder et andet spørgeskema, som passer til respondenten, bliver han/hun automatisk overført dertil.

Login

 1. Jeg har glemt mit password, hvad skal jeg gøre?

I loginvinduet er der et link med anmodning om automatisk password påmindelse. Klik på linket – og vi sender dig en systembesked med dit password.

 1. Jeg prøver at logge på, men får hele tiden en meddelelse om, at de angivne data er forkerte. Hvad kan være årsagen?

Først og fremmest kontrollér, om du indtaster korrekte logindata. I bekræftende fald, tjek om Caps Lock er slået fra (systemet skelner mellem store og små bogstaver). Hvis problemet stadigvæk forekommer, prøv at logge på via en anden browser.

Persondata/sikkerhed

 1. Hvilken betydning har registreringen for mig? Er jeg forpligtet til noget?

Registreringen er helt uforpligtende – du kan deltage i undersøgelser, men det er ikke obligatorisk. Selvfølgelig opfordrer vi dig til at være aktiv, så du kan tjene penge. Hvis du beslutter dig for at udfylde et spørgeskema, din eneste pligt er at give sande og ærlige svar.

 1. Hvad kan man få ud af at registrere sig i systemet og hvilke fordele opnår man ved at deltage i undersøgelser?

Selve registreringen gør, at du hver måned deltager i lodtrækning om attraktive præmier. For deltagelse i undersøgelser får du et honorar – beløbene er forskellige, afhængig af undersøgelsen, og du får altid oplysning om beløbets størrelse inden du går i gang med at udfylde spørgeskemaet.

 1. Får de personer, som behandler og analyserer besvarelserne, adgang til mine data? Bliver undersøgelsesresultater præsenteret i min profil?

Vi bruger dine personlige data udelukkende til at matche dig med de rette undersøgelser. Dataene bliver på ingen måde forbundet med konkrete spørgeskemaer. Undersøgelsesresultater analyseres i form af talmæssige (procentvise) data og alle spørgeskemaer behandles fuldstændig anonymt.

 1. Hvordan kan jeg administrere mine oplysninger – login, password, persondata?

Du kan på hvilket som helst tidspunkt ændre dine data, herunder password, men du kan ikke ændre din login/brugernavn. Du kan administrere din konto ved at logge på og følge de angivne instrukser.

 1. Jeg har fået en ny e-mailadresse – hvordan kan jeg opdatere den hos jer?

Send oplysning om adresseændringen til info@FullSurveys.com. Vi vil opdatere adressen, og du vil få en bekræftelse på ændringen.

 1. Kan jeg udmelde mig efter jeg har oprettet en konto og deltaget i nogle undersøgelser?

Du kan melde dig ud på et hvilket som helst tidspunkt. Du sletter din konto og vi fjerner oplysninger om dig fra vores database. Der er ingen opsigelsesperiode, hvori du fortsat skal være i systemet. Der går dog lidt tid inden vi sletter dine data – vi bestræber os på at gøre det hurtigst muligt, men vi vil ikke love noget, som vi ikke kan holde – vi forpligter os til at fjerne alle dine oplysninger inden for maks. 45 arbejdsdage fra udmeldelsen.

 1. Hvordan kan jeg slette min konto?

Log på og gå ind i panelet med dine oplysninger. Åbn fanen ”Din profil”, klik ”Opdatér profil” og derefter ”Slet kontoen”.

 1. Hvad sker der med mine persondata, når jeg har slettet min konto?

Alle dine data bliver permanent fjernet og der bliver ingen spor af dem tilbage i databasen.

Honorar og betaling

 1. Hvordan foregår afregning for de udfyldte spørgeskemaer?

Der betales et honorar for hver udfyldt spørgeskema. Du kan se beløbet inden du påbegynder udfyldningen. Afregning med respondenterne sker efter gennemførelse af undersøgelsen. Midlerne bliver sat ind på din konto i vores system, og når du har opsamlet et bestemt beløb, kan du få overført pengene til en bankkonto, som du har angivet.

 1. Hvorfor skal jeg opsamle et større beløb inden jeg kan få pengene overført til min konto?

Vi har rigtig mange respondenter i vores system. Opsamling af større beløb er nødvendig for at effektivisere behandlingen og strømline pengeflowet, hvilket gør det muligt for os at tilbyde mere attraktive honorarer.

 1. Hvornår får jeg mit honorar?

Du får altid honoraret inden 30 arbejdsdage fra udfyldelsen af spørgeskemaet.

 1. Jeg har stadigvæk ikke fået honorar for deltagelsen i en undersøgelse, hvorfor?

Der er to muligheder: måske har du ikke udfyldt hele spørgeskemaet. Hvis du gjorde det, og der blev vist en meddelelse om succesfuld gennemførelse af undersøgelsen, kan det være, at systemet ikke har sat honoraret ind på din konto, fordi undersøgelsen endnu ikke er afsluttet. En del af undersøgelser afregnes først efter modtagelsen af alle spørgeskemaer fra respondenterne. Det tager aldrig mere end 30 arbejdsdage.

 1. Hvordan afregner I med mig, hvis jeg sletter min konto, men stadigvæk har nogle penge tilgode?

Hvis du afslutter samarbejdet, udbetaler vi dine penge uafhængigt af beløbet. Du skal kun udfylde et anvist formular. Vi overfører pengene til den bankkonto, som du oplyser til os, inden 45 arbejdsdage fra din udmeldelse.

 1. Jeg har forsøgt at overføre penge til min konto, men de er aldrig nået frem. Hvad er der sket?

Først og fremmest bør du kontrollere, om du har opgivet korrekte data til pengeoverførslen, herunder også den e-mailadresse, som du brugte i forbindelse med din registrering i systemet. Vælg fanen ”Min kontosaldo” og giv ordre om udbetaling – overførsel. Hvis ovenstående formaliteter ikke er i orden, vil systemet ikke godkende overførslen. Hvis, derimod, alt er korrekt, bliver du simpelthen nødt til at vente. Vi har en betalingsfrist på 45 dage, og overførsler gennemføres maskinelt, så det ikke er muligt at ændre udbetalingstiden.